welkom bij Sarlini

Sarlini, is opgericht in 1980 en wordt tegenwoordig ontworpen door het Nederlandse designteam van Angro. Een Brabants familiebedrijf actief in beenmode en modeaccessoires. Al onze producten worden met zorg en aandacht ontworpen, geproduceerd en gedistribueerd. We bieden je een eigentijdse lijn aan modeaccessoires van hoge kwaliteit en passend in het actuele modebeeld.

ONS VERHAAL

Wij houden van modeaccessoires. Want wat is er nu leuker dan jouw outfit te stylen met modieuze en comfortabele items zoals een pet, muts, zomerse bandana of kleurrijke sjaal. Het is dan ook de dagelijkse uitdaging van onze stylistes om voor jou een comfortabele, modieuze en betaalbaar assortiment te ontwikkelen zodat jij lekker kunt shinen.

Al onze producten worden met aandacht ontwikkeld en geproduceerd. De collectie wordt voortdurend aangepast en uitgebreid zodat we altijd producten bieden die passen bij het huidige modebeeld. We bieden zowel een winter- als zomercollectie voor jong en oud.

De collectie van Sarlini biedt betaalbare modeaccessoires voor mannen, vrouwen en kinderen. Laat je inspireren door onze kleurrijke en modieuze producten.